28.05.2015

We looove curves!

We looove curves!

Dat is de bekende slogan van Zizzi Fashion.

Wat een heerlijk merk is dat toch, het is echt mijn favorietje! Zizzi komt uit Denemarken, is onwijs trendy en deze mode is verkrijgbaar vanaf maat 42 – 56. Ideaal voor vrouwen met curves!
Op dit moment zijn er 3 Zizzi winkels in Nederland. Het eerste filiaal opende in september 2013 haar deuren in Delft. Kort daarna is het tweede filiaal geopend in Amersfoort en sinds augustus 2014 is er ook in Nieuwegein een Zizzi winkel!

Foto van Liefssuus. Zizzi Amersfoort

Zelf winkel ik veel in Amersfoort, wel verder weg, maar in Amersfoort het je meteen een hele boel leuke winkels waar ik meteen even langs ga. In de winkel staan lieve meiden die je graag helpen met het vinden van je perfecte outfit. Hangt je maat er niet bij, geen probleem en ze kijken  voor je of het nog achter ligt of in een ander filiaal.
Eigenlijk slaag ik altijd bij Zizzi, laatst ging ik voor een jurkje kijken, vervolgens kom ik terug met het volgende: zomerjas, 2 jurkjes, 2 shorts ( ja hoor, ook met dikke benen kun je gewoon een korte broek aan! ), wit shirtje met zwarte tekst en mijn mooie witte top met kant! Dit was drie weken terug. Mijn shorts moesten even naar de coupeuse, dus deze haal ik later op.

3 weken later

Een telefoontje van Zizzi weekje geleden gehad, mijn spijker shorts liggen klaar!
Gezellig samen met mam naar Amersfoort, alleen shorts ophalen, meer heb ik niet nodig.

Foto: Liefssuus

Mislukt! Ik heb weer kleding gekocht, wat een quilty pleasure.

Foto: Liefssuus

Deze top is echt te gek! Het is een hele mooie roze kleur, waardoor als je bruin bent, nog bruiner lijkt! De halslijn is ook erg fijn, doordat hij wat dieper is creëer je een slanke hals. Pluspunt!

Foto: Liefssuus

Weetje wat ik wel zou willen zijn….? Dat was het eerste wat ik dacht toen ik deze jurk zag. Maar oh wat staat hij leuk! Laat de zomer maar komen 🙂

Foto: Liefssuus

Deze top is ook erg fijn! Hij is gemaakt van dunne soepele stof. Leuk bij mijn korte spijkerbroek, roze topje er onder, roze slippertjes aan, klaar!

Voor nu gaat het nog even de kast in, want het regent flink door. Maar ik kan met een gerust hart zeggen: ik ben klaar voor de zomer.

Liefs!

Ps. Welk kledingmerk is jullie favoriet?

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  • Beantwoorden Dita

    Mooi!! Zelf heb ik niet echt een favo merk qua kleding

  • Beantwoorden AMANDA

    Leuk! Die tops zou ik ook zo kopen! Mijn favoriete merken zijn vila,vero moda en h&m

  • Laat een reactie achter