07.06.2015

Time to care

Nu de zon weer zo fijn schijnt is het erg belangrijk dat we onze huid goed verzorgen.
Maar welke product neem je, welke factor, smeer je vaak en gebruik je aftersun?

Ik gebruik al een paar jaar de suncare producten van Lancaster. Waarom? Ik vind het onwijs lekker ruiken, het smeert fijn en het droogt zo snel dat het niet plakt. Mijn huid kan snel verbranden wanneer ik niet goed smeer of te weinig smeer.
Dit zijn mijn favorietjes van Lancaster

  • Sun Beauty: Oil Free milky spray SPF30
  • Sun Beauty: Velvet touch cream radiant tan SPF30
  • Tan Maximizer: Soothing moisturizer after sun

Foto: liefssuus

Vroeger dacht ik altijd: ach eerst even verbranden, dan word ik daarna lekker bruin. Tot die ene keer in Spanje, ik was met een vriendin op vakantie en we lagen heerlijk aan het strand en zwommen in de zee. Die avond voelde ik me zo akelig, ik was gigantisch verbrand. Zo erg dat mijn rug en borst vol blaasjes en blaren zaten. Dag vakantie, zwemmen met een shirtje aan en zoveel mogelijk de zon vermijden.

Een bruine huid is mooi, maar ik ga er niet veel moeite voor doen. Ooit een keer in een spray tan tentje gestaan, wat een lol had ik daar. Tot dat ik naar bed ging en mijn witte lakens vol bruine strepen zaten en iedereen aan mij vroeg waar ben jij geweest? je bent ineens zo bruin?!  Dat was dus ook eens en nooit meer haha!

Mijn witte huid vind ik prima, ik kleur  gewoon langzaamaan bruin. Op Instagram vind ik de #sayyestothemelkfles briljant en doe daar natuurlijk volop aan mee!

Welke zonneproducten gebruiken jullie allemaal?

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter