05.09.2015

Lets godiooo!

Hi lezers!

Work is progress…

Via Instagram had ik het al laten weten dat ik iets minder actief zal zijn op social media. Soms mis ik het wel een beetje. Elke week post ik een foto en wat een super lieve reacties krijg ik daar op!
Hopelijk motiveer ik ook andere mensen 😉

Fitter worden! Dat is wat ik wil.

Ik heb vaker een poging gedaan maar dan lukte het niet. Waarom het nu wel lukt? Ik wil het beste voor mijzelf en daar moet ik zelf aan werken. Het is zo belangrijk dat je er 100% achter staat, klaar voor bent en alles wil gaan geven.

Sporten heb ik altijd leuk gevonden en sport nog steeds met veel plezier. Alleen op een hele andere manier dan voorheen. Tijdens mijn school en studiejaren speelde ik altijd volleybal en daar uiteindelijk mee gestopt vanwege een blessure. Dus hup de sportschool in. Oeps, dat is even flink wennen voor mij als teamplayer. Ik ben nu oo mijzelf aanwezen en moet alles zelf doen. Ik mis de strijd in het veld en spelletje rondom volleybal enorm. Maar ook in de sportschool heb ik mijn weg gevonden!
Sporten met vriendinnen, dat is leuk maar wat blijkt nou? Ik sportte helemaal niet! Het was meer bijkletsen en bewegen.
Dit werd even flink duidelijk toen een fitnessinstructeur mij hierop aansprak. Ai, dat was nou eigenlijk wat ik niet wel wilde horen.

Keuzes moest ik gaan maken, ga ik investeren in mijzelf? Flink sporten en trainen met een Personal Trainer en gezonder/fitter worden? Levensstijl omgooien? Yes please! Dit is iets wat ik al heel lang wil en ik krijg nu de kans, aanpakken dus! 

Heb de moed om het beste voor jezelf te willen

In juli (2015) gooide ik dus het roer om.
Nu sport ik 3 dagen in de week: 2x met mijn PT en 1x zelf.
En eerlijk is eerlijk: soms vind ik het jammer als ik een dag langer moet wachten totdat ik weer mag sporten. Wie had dat gedacht? Ik heb zoveel lol in het trainen en sporten.
En strijd voor elk personal record in de sportschool of buiten training. In de spiegel zie ik nog geen verschil, maar de weegschaal geeft toch echt al -8,8kg. Whoop!

In het begin heb ik altijd geroepen: er komt in mijn huis nooit een weegschaal.
Betrapt, ik heb na 3 weken keihard sporten wel een weegschaal gekocht!
Dit omdat ik wilde zien of mijn harde werken effect heeft. En ja hoor, dubbel en dwars terug te zien op de weegschaal. Eerlijk is eerlijk: eigenlijk had ik mij in begin juli moeten wegen maar dat heb ik toen niet gedaan want dat wilde ik niet.

Soms krijg ik de vraag via Instagram of ik een dieet volg en zo ja welke?
Nee dat doe ik niet, geen dieet meer voor mij. Ik zie een dieet als iets tijdelijks en wat ik heb gedaan is gewoon mijn levensstijl omgooien. Bewuste keuzes maken: wat eet ik? waarom eet ik?

Heel cliché maar elk begin is moeilijk.
Ik kan het, dus waarom jij niet? Lets godiooo!

Liefs Suus

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden Amanda

  Goed bezig hoor! Vind het knap van je..
  3 dagen sporten naast je werk is best veel.
  Maar gelukkig heb je er zo te horen zin in gekregen!
  Ga zo door
  Liefs,

 • Beantwoorden Dita

  Echt knap van je! Zelf hou ik totaal niet van sporten. Wel doe ik aan yoga, zo fijn! En ik fiets vaak naar mn werk 10 km heen en 10 terug. Nu ik zwanger ben wandelen we veel, deden we voorheen trouwens ook wel. Maar bewegen is altijd goed. Ooit hoop ik sport echt eens leuk te gaan vinden 😉

 • Beantwoorden Yayitstoday

  Goed bezig! Ga zo door!

 • Laat een reactie achter