19.12.2015

Ciao bye 25kg!

Mijn vierde doel behaald!

25kg

De weken vliegen voorbij en het bloggen is er niet van gekomen. Gelukkig houd ik wel mijn sport-dagboekje bij. Hier schrijf ik kort of juist lekker uitgebreid in hoe mijn training is gegaan, hoe ik mij voel en niet geheel onbelangrijk; hoeveel kilo ik ben afgevallen!

Er is veel gebeurd de afgelopen maanden.
Sinds mijn vorige post ben ik weer 15kg kwijt!

Ik heb behoorlijk last van mijn voet gehad en dat heeft flink wat invloed gehad op de trainingen.
De arts wist ook niet zo goed wat er gaande was en stuurde mij door naar de podotherapeut. Veel onderzoekjes en testen gedaan. Daaruit bleek dat het kapsel om mijn bot kapot is, een scheurtje. Dit zou kunnen genezen met wekenlang gips of een zooltje. Makkelijke keuze lijkt mij; doe het zooltje maar! Het zal dan iets langzamer genezen maar zo hoefde ik niet te stoppen met sporten.
Gelukkig mijn voet nu herstellende en heb ik er weinig last van! En kunnen we dus weer harder gaan trainen.

Het afvallen gaat gestaag door en mijn lichaam is continu aan het veranderen.
Wat ik het meest bizarre vind is dat ik zelf de veranderingen niet zo goed zie in de spiegel. Het beeld van een half jaar terug zit in mijn hoofd en gaat er maar langzaamaan uit.
Door complimenten van anderen en foto’s met elkaar vergelijken zie ik het wel. En jeetje wat een verschil! Verder merk ik het aan veel dagelijkse dingetjes zoals een trap op lopen, even gauw heen en weer fietsen. Voor veel mensen fiets ik nu te hard zelfs haha. Zou er een wielrenner in mij schuilen??

Aan het begin heb ik een lijstje gemaakt met doelen. Telkens als ik 5kg ben afgevallen is er een kleine of grote beloning. Inmiddels heb ik mijn vierde doel behaald; 25kg afvallen.
Wauw wie had dat gedacht? Ja ik zelf stiekem haha. Want ik had dit doel gesteld om het voor 31 december te halen. Maar dat ik hem al 2 weken eerder zou behalen? Nee daar had ik niet op gerekend. Ik heb namelijk de afgelopen twee weken stilgestaan op de weegschaal. Er ging niks af, er kwam zelfs wat bij!? Hoe kan dit!! Ik werk zo ontzettend hard, eet netjes en had geen missers gemaakt?
Doorzetten, netjes blijven eten en niet druk om maken. Oh en dat is zo makkelijk om te denken he, maar uiteindelijk is het gelukt en vlogen die laatste 2kg eraf.

Dit weekend komt er ook een artikel online over mijn nieuwe levensstijl.
Waarom ik het roer heb omgegooid, sporten en voeding!

 

Liefs,
Suus

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter