27.03.2016

Fit voelen!

Doelen stellen en behalen, klinkt zo makkelijk maar het is soms best lastig.

Inmiddels heb ik de -36kg gehaald en hoef ik nog maar 4kg in de min te gaan totdat ik mijn minimale doel heb behaald.
Minimale doel? Ja minimaal, er blijft genoeg ‘Suus’ over als ik 40kg ben afgevallen dus ik wil daarna gewoon doorgaan.
Wat is je streefgewicht? Een streefgewicht heb ik niet in mijn hoofd. Tevreden zijn met mezelf en weer lekker veel dingen kunnen doen. Dat is waar ik naar streef!

Vergeleken met vorig jaar ben ik al zoveel fitter!
Ik heb laatst zelfs 3,47KM hardgelopen whooop! Weliswaar met een interval training dus een tijdje lopen, eventjes wandelen en weer door. Eerder kon ik nog niet eens 100 meter rennen zonder buiten adem te zijn.
Ook tijdens trainingen merk ik het; we trainen nu een stuk zwaarder en ja ik ga dan lichtelijk ‘kapot’ maar ik herstel na een oefening ook weer zo snel.

Gisteren liep ik even in mijn eentje in de stad. Heerlijk vind ik dat, gewoon even wat winkeltjes in en uit of ik nou wat koop of niet. Doen jullie dit wel eens, alleen gaan winkelen?
Toen ik bij de schoenenwinkel binnen had gekeken en weer naar buiten liep werd ik aangesproken door de eigenaresse. Ze wilde mij feliciteren. Ik kijk haar aan met een vragend gezicht (he heb ik iets gemist, deed ik mee aan een win-actie?) Nee dat was het niet! Ze wilde mij feliciteren met hoe ik er nu uit zie. Ik moest er van blozen toen ze dat zei. Dit zijn momenten waar ik van kan genieten als mensen mij complimenten geven maar ik vind ze ook ongemakkelijk. De opmerking: Wat zie je er nu goed uit! Lief maar wil je nu zeggen dat ik hiervoor er niet goed uit zag? Mensen die mij een tijdje niet gezien hebben lopen mij ook straal voorbij of moeten twee keer kijken. Het is dubbel want ik ben nog steeds dezelfde jonge vrouw, alleen ben ik wat maten kleiner nu. En voor sommige ben ik een compleet ander persoon.

Ik werk er hard voor en daar sta ik niet altijd bij stil. Door, door, door en meer en meer is wat er vaak door mijn hoofd gaat. De lat leg ik behoorlijk hoog en ik wil mezelf continu bewijzen. Ik ben zo blij dat het nu goed gaat dat ik het spannend vind om een stapje minder te doen. Nooit wil ik meer terug naar wat het was.

 

IMG_3984

 

Liefs!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter