15.01.2017

Persoonlijk || Wishlist

Ben je hebberig als je een wishlist hebt?
Ik vind van niet, het is goed om leuke / mooie dingen of doelen voor ogen te hebben.
Je kunt er dan voor gaan sparen en naartoe leven.

Wat heb ik op mijn wishlist staan:

Een Minitials ketting
Met de letters S, gewoon mijn eigen letter. Het is een cadeau voor mezelf, voor het afgelopen anderhalf jaar.
In de afgelopen anderhalf jaar is er veel gebeurd. Als je mij volgt op Instagram en mijn andere blogs hebt gelezen weet je dat ik heel hard getraind heb om veel kilo’s af te vallen.

Ik vind het sieraad zo mooi omdat het fijntjes is, het staat sierlijk en vrouwelijk.
Je kunt het online bestelling via de de website van Minitials.
Persoonlijk vind ik het veel leuker om echt naar de winkel te gaan en het live te kopen. Binnenkort ga ik met vriendlief naar Eindhoven om de ketting te kopen. Ik heb er nu al zin in!!

Wishlist Minitials

Workshop van Marjet volgen 
Marjet geeft twee verschillende workshops; Morderne kalligrafie en brush lettering. Dat ik mezelf graag wil ontwikkelen blijkt maar weer. Het is goed om jezelf te willen verbeteren. Wanneer ik creatief (klinkt lekker wollen-sokken-achtig) bezig ben kom ik tot rust. Ik vind het heerlijk om met een mooie pen kriebels en krabbels te zetten op papier. Plaatjes op Pinterest opzoeken, proberen na te maken of juist ter inspiratie. Wat mij ook gaaf lijkt, en dat kan want dat heb ik al eens opgezocht. Je kunt ook van je eigen handschrift een font / lettertype maken. Hoe tof is dat 😉 ?!

Voor meer informatie klik op de foto’s van de workshop 

schermafbeelding-2017-01-12-om-21-37-09schermafbeelding-2017-01-12-om-21-33-34

Ted Baker Dixxy jurk
Van de zomer was ik met mijn moeder winkelen. Opzoek naar een feestelijk jurkje. Met mijn figuur is dat echt een sport om de perfecte jurk te vinden. Dit komt doordat mijn boven en onderlijf wel 3 maten verschillen! Een A-lijn jurk is daarom perfect voor mij dus hup, snuffelen tussen de rekken.

Vavavoooom! Spotlights aan, daar hing hij. De jurk is donkerblauw met kant, chique maar ook een tikje eigenwijs, net als ik 😉
Het heeft een mooie kanten bovenlijfje en een zwierige rok blinde zakken. Er zit ook een kek wit kraagje op, ik houd er van!
Twijfel twijfel….een designer jurkje, de prijzen kennen we dan wel. Draaien voor de spiegel: ‘Hij is mooi he mam? Ja Suus hij staat je prachtig’
Ik denk er verstandig aan te doen om het uit te trekken en terug te hangen. Het jurkje is zo uniek en opvallend, zal ik het meer dan 1 keer dragen? Daar komt bij dat de jurk €250,- en dat is toch wel een smak geld.

Nu een paar maanden later spookt het jurkje nog steeds in mijn hoofd. Ik wil hem!
Mijn zoektocht is gestart want de maten vliegen eruit.

 

Ted Baker Dixxy Dress @liefssuus_ IG

@liefssuus_ Instagram

dixxy-dress-bk

Ted Baker Dixxy

 

Fingers crossed..
En wie weet draag ik het jurkje straks!

header

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter