13.03.2017

Normann Copenhagen Tablo bijzettafel

Dit tafeltje komt als geroepen!

Mijn oude en kleine bijzettafeltje is gesneuveld, dus snel op zoek naar een nieuw bijzettafeltje.

Bij MisterDesign hebben ze een groot assortiment aan Design Bijzettafels. Maar welke past er goed in mijn huis? Ga ik voor een soort gelijk tafeltje; wit blad en naturel houten poten of juist voor iets heel anders?

Tablo 7Tablo 6

Het tafeltje wat ik had was echt een lievelingetje dus ik besluit opzoek te gaan naar een gelijkwaardig (maar betere kwaliteit) bijzettafeltje.

De site van MisterDesign werkt trouwens echt prettig en is overzichtelijk. Zo zijn er verschillende filters: zoeken op merk, kleur of opties (wieltjes, buiten te gebruiken).

Na vele mooie tafeltjes gezien te hebben, (want je kent het vast wel als jij ook een interieur liefhebber bent; er zijn zoveel leuke tafeltjes) heb ik mijn oog laten vallen op de mooie Tablo Bijzettafel (van ontwerper Wiig Hansen). Deze tafel komt uit de collectie van het Deense merk Normann Copenhagen. Ik kende het merk nog niet maar wat een mooi merk. Strak, minimalistisch en hoogwaardige kwaliteit.

Dit tafeltje is in zes verschillende kleuren combinaties het tafeltje kunt bestellen. Zo kun je gaan voor een hele witte tafel wit of helemaal zwart kan maar ook een blauw blad. Welke combinatie zou jij kiezen?
Yes mijn combinatie zit er ook tussen: wit blad met naturel kleurige poten! Hup bestellen en wachten totdat het binnenkomt.

Helaas was ik niet thuis toen het pakket en stuurde mijn buurman mij een appje dat hij het had aangenomen. Yes yes yes! Omdat ik erg laat thuis kwam die avond besloot ik het de volgende dag te openen. De tafel is zwaar (stevig zwaar, niet loodzwaar) en heeft drie poten die je in het blad vast moet draaien. Ideaal want zo zijn er geen schroeven zichtbaar. Weetje wat ik zo leuk vind aan dit tafeltje? Het opstaande randje (2cm) van het blad, dat geeft een speels effect aan deze minimalistische bijzettafel.

Stylen maar!
Waar ga ik hem neerzetten, slaapkamer of de woonkamer. Het tafeltje staat nu in de woonkamer want daar heb ik hem eigenlijk nodig. Maar naast het bed vond ik het ook niet verkeerd staan. Lekker afwisselen dus!

Tablo 3Tablo 4

 

header

 

Dit is een blogpost in samenwerking met MisterDesign. Op mijn blog geef ik altijd een eerlijke en persoonlijke review.

 

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter