19.03.2017

Winkelen || Homelovv

Ken je dat, een winkeltje tegenkomen waar je helemaal verliefd op bent geworden?
Ik heb dat met Homelovv! Dit is de winkel van Ingrid en ik vertel je graag meer over Homelovv.

homelovv-logo-web

Wie? 
Homelovv
De winkel van Ingrid!

Wat
Een leuke winkel voor wonen en buiten!

Waar?
Hessenweg 121, De Bilt

homelovv start

november 2015

homelovv feb 2017

februari 2017

Hoe heb ik Homelovv ontdekt?
Lang leve Instagram!
Toen de app net uitkwam maakte ik snel een account aan met het idee; leuk foto’s plaatsen en foto’s bekijken van anderen. Al snel kwam ik Homelovv tegen.
Foto’s van haar zelfgemaakte woonkettingen en andere items van houten kralen. Ook zag ik kleurrijke spullen van A Little Lovely Compagny voorbij komen. Van al dat leuks wil ik meer van zien en weten! Dus ik ben Homelovv gaan volgen op Instagram en ontdekte haar webshop.

Op naar de Swan Market 
Daar staat Homelovv ook regelmatig, inmiddels was ik er achtergekomen dat Ingrid eigenaar is van deze leuke webshop. Ze runde toen haar webshop naast haar fulltime baan, pittig!
Met al haar leuks staat ze ook op markten, zo ook de Swan Market. Daar heb ik Ingrid voor het eerst ontmoet. Wat een lieve en hardwerkende vrouw!

Homelovv de winkel
Zoals Ingrids zelf zegt: ‘Soms moet je wat hobbels over voor je iets gaat doen wat je echt leuk vind’. Een eigen winkel is altijd een droom geweest van Ingrid. Super spannend maar volmondig ‘JA!!’ wanneer er een pand in De Bilt vrij komt en Homelovv de winkel realiteit kan gaan worden. Half november 2015 is het zo ver en open Ingrid haar Homelovv de winkel! Ingrid staat in het begin 3 dagen in de winkel (do t/m za) naast haar andere baan.
Naar al gauw komt ze er achter dat ze het allerliefst alle dagen in haar prachtige winkel wil staan. Ook dit maakt Ingrid stapje voor stapje waar! Vanaf mei 2016 is de winkel ook open op de woensdag en vanaf december 2016 kiest Ingrid er voor om haar andere baan op te zeggen en staat ze di t/m za in de winkel.

In de winkel denkt Ingrid ook graag met je mee of het product bij jou en je huis past. Zo kun je vrijblijvend styling advies  op locatie aanvragen.
Homelovv verzorgd ook regelmatig in opdracht van makelaars de styling van huizen die verkocht moeten worden. Maar ook het opfleuren van een kantoor!

Wat voor leuks kun je er kopen?

homelovv servies house doctorhomelovv overview tafelHomelovv kaarsjeshomelovv eggchairhomelovv bank ladderhomelovv doekjes

Bij Homelovv kun je onder andere de volgende merken vinden

Madu Madu
Spruitje
mt masking tape
Rabbit baby chair
Olislagers Design
Broste Copenhagen
Miek in Vorm
More than Canvas
Household Hardware
House Doctor
Calex
HK living
Paperfuel books
My Deer
Pineut Likeur
Storebror
A little lovely company
Allerwarmst
Winkeltje van Anne
Klippan

 

Tot slot daag ik jou uit!
Ja echt, ik daag je uit! Volgens mij kan er namelijk niemand de winkel in lopen (of natuurlijk een kijkje nemen in de webshop) zonder iets te kopen!

Heb jij al leuke items gezien in de webshop? Of plan je binnenkort een bezoekje aan Homelovv de winkel?

header

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter