16.04.2017

Design House Stockholm Lotus Kandelaar

Het voor jaar komt er weer aan dus ik wil mijn balkon opfleuren.
Potje hier, plantje daar en…een mooie kandelaar!

Ik kwam bij op de site van MisterDesign deze te gekke kandelaar tegen.
Als je gaat kijken bij Design tuinmeubels kom je echt van alles tegen voor in je tuin.
Er staan stoelen, plantenhangers maar ook super gave potten op.
Na wat snuffelen en klikken kom ik de kandelaar tegen op de site van MisterDesign.
De Lotus Kandelaar is van het merk Design House Stockholm.

Nu de staat de kandelaar nog even binnen want het balkon is nog niet helemaal zomerproof. In deze kandelaar kunnen gewone kaarsen maar ook wel wat dikkere kaarsen. Persoonlijk vind ik een smalle en lange kaars veel mooier staan in de kandelaar en komt het geheel mooier tot  zijn recht. Ik koos voor de wit-wit variant van de kandelaar maar er zijn nog twee andere versies beschikbaar. Namelijk de wit met zwarte en wit met koper kleur. Het is maar net wat jij leuk vindt in je huis of tuin!

Kandelaar 4Doordat er een hoog glas om de kaars heen zit brandt de kaars rustig.
Het is echt een sfeermaker in huis. Ik kan ook niet wachten totdat mijn balkon verder af is en de avonden warmer worden! Want dan kan ik de kandelaar ook buiten gaan gebruiken. Of natuurlijk in het nieuwe huis als we die nog voor de zomer vinden, wie zal het zeggen?

Kandelaar 2

De kandelaar kan op de grond in de tuin staan bij wat potten maar juist ook op de eettafel. Wanneer je een tafelklem hebt bij de tuin tafel zou je hem daar ook ongetwijfeld aan kunnen bevestigen. Ooh als ik later een grote tuin heb zou ik dat wel willen! Hoe leuk is dat? *noteert ‘tafelklem’ op haar lijstje*

592788660b608dfd7c28fa403a371361.jpg

Welke verlichting zou jij kiezen voor in de tuin als je gaat kijken bij Design tuinverlichting ?

 

 

Dit is een blogpost in samenwerking met MisterDesign. Op mijn blog geef ik altijd een eerlijke en persoonlijke review.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden Angelina

    Heel leuk!!

  • Laat een reactie achter