28.04.2017

Persoonlijk || Daily

Vrijdag
28 april 2017

Yes het weer alweer vrijdag!
Hoe mijn vrijdag er dit keer uit ziet?

06.00 de wekker gaat en dat is gek op mijn vrije dag. Ik ben vandaag de ‘achterwacht’ op mijn werk. Al een paar jaar werken wij volgens het ‘vier-ogen-principe’. De pedagogisch medewerksters zijn daardoor nooit alleen in het pand, er kijkt en luistert altijd een volwassene mee.

Mijn dienst begon om 07.30 maar eerst even rustig ontbijten.

Werken
07.30-09.00
Deze ochtend was ik de achterwacht bij het kinderdagverblijf waar ik werk. Normaliter ben ik dus vrij op vrijdag maar in de vakantieperiode spring ik altijd bij omdat er dan een te kort is aan personeel.

 

Puk + EB map.jpg

Salon PUUUR
Na het werken sprong ik op mijn fiets en sjeesde ik naar de stad.
Let start: me-time!
Vandaag heb ik voor het eerst een afspraak gehad bij Salon PUUUR + Skinstore. Het is schoonheidssalon in Woerden waar je allerlei heerlijke behandelingen kunt krijgen. Voor mij dus de eerste keer hier en daarom kreeg ik eerst een intakegesprek en aansluitend koos ik voor de korte behandeling, lange kon ook maar er stond nog meer op de agenda.
Vandaag hebben mijn wenkbrauwen voor het eerst een kleurtje gekregen
Mijn wimpers verf ik vaak in de zomermaanden, puur omdat ik het makkelijk vind zodat ik geen mascara op hoef. Maar ik wilde ook graag eens mijn wenkbrauwen laten verven, kijken hoe dat staat. Missie geslaagd! Eerste blik in de spiegel was even; oh wow! Maar dat komt ook omdat ik verder gen make-up op heb en dan het contrast wat groter is.
Maar nu ik mezelf een paar keer bekeken heb ben ik er aan gewend en vind ik mijn wenkbrauwen erg mooi.

Salon PUUUR is een hele fijne salon en mijn volgende afspraak staat alweer gepland! Ik heb twee proefjes meegekregen zodat ik die thuis kan gaan uitproberen. Het is een cleanser en een dagcrème van het merk Alpha-H, ik ben benieuwd!
Later zal ik er meer over schrijven, ik wil eerst even meer ervaring op doen bij PUUUR voordat ik er goed over kan schrijven. 

PUUUR desk

PUUUR Proefjes staand

Op bezoek bij…
Nadat ik bij Salon PUUUR  klaar ben spring ik weer op de fiets en hups naar het station want we gaan verder met de trein. Het reisje gaat naar Gouda, op visite bij Instagram-vriendin Elise van BijEliseThuis. We gaan samen lunchen, bijkletsen en brainstormen voor onze blogs.
Elise had gember in huis gehaald voor de thee. Voor mij een nieuwe combinatie, gember en verse munt. Maar eerlijk, het is verrassend lekker! Eentje om te onthouden dus 😉

Yoghurt met Elise

Na mijn bezoek aan Elise wandel ik rustig terug via het centrum van Gouda naar het station. Uiteraard kon ik het niet laten om nog wat winkels in te lopen. Bij de Hennes scoorde ik een super leuke gestreepte blouse! Leuk om met een witte broek te dragen of op een spijkerbroek, netjes of juist lekker casual.
Zal er binnenkort wel een foto van posten IG, eerst lekker wassen en strijken voordat ik hem ga dragen
Doen jullie dat ook eigenlijk; eerst de kleding wassen voordat je het aan gaat trekken?

Kapper
Eenmaal weer terug in Woerden City ga ik naar de kapper. De kapper waar ik altijd naar toe ga werkt zonder afspraken. De een vindt het handig de ander juist niet. Ik heb er niet zoveel moeite mee als ik eventjes moet wachten. Onder het genot van kopjes thee kan ik ondertussen mooi dit artikel afschrijven en foto’s uploaden!

img_5095-1

Vanavond eet ik gezellig bij mijn ouders en daarna ga ik op het tijdstip dat ik normaal naar bed ga naar Schiphol. Zonder bagage want ik heb nog lang geen vakantie. Ik haal de liefste K op, hij was paar dagen weg voor zijn werk.

Lange en ontzettend leuke dag!
Laat het weekend maar beginnen

header

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  • Beantwoorden Dita

    Super leuk om te lezen! Dit ga ik ook eens doen op mijn blog. 🙂 Fijn weekend

    • Beantwoorden Suzanne

      Wat leuk Dita dat ik je op een idee breng 👱🏼‍♀️Lees graag ook een terugblik op een dag uit jouw leven. Voor jou ook een fijn weekend! Liefs Suus

    Laat een reactie achter