03.04.2017

Terugblik || Creative Life

Wat een leuk event!
Ik ontdekte het via Love to Share, een super leuke site van Angelina die zeker het volgen waard is. Love to Share is de verzamelsite voor alle leuke hotspots in Nederland.

Creative Life
De nieuwste en meest gezellige creatieve beurs voor iedereen. Je kunt er niet alleen shoppen maar je kunt ook kennis maken met nieuwe producten en de maker daarvan. En natuurlijk kun je er ook zelf aan de slag gaan. Er zijn meer dan 120 shops, 50 workshops en een goed gevuld programma.

Lets go! 
Daar gaan we dan,  zaterdags pikt Mylene mij op!
We hebben een super goede voorbereiding; ingeschreven voor workshops en voldoende shoppers mee. Je weet maar nooit hoeveel leuks je mee naar huis wil nemen 😉

We hadden ons ingeschreven voor de workshop ‘plant hanger maken’ van PB14.
Je kunt de plant hanger ook kopen gewoon kopen via hun webshop!
Mylene en ik hadden een theorie bedacht; pad voor pad lopen en dan kijken wat we wilde gaan doen. En hup meteen raak want aan het begin stond PB14 al.
Een duidelijk beschrijving en alle materialen lagen klaar; mesjes, lappen leer, lineaal etc. We gaan aan de slag, netjes lezen en doen wat er in de instructies staat. En het resultaat mag er zijn! Super leuk vind ik de plant hanger. Wel heb ik er voor gekozen om hem binnenste buiten te maken. Die kant van het leer of eigenlijk de kleur vond ik namelijk mooier en beter bij mijn interieur passen.
In het huis heb ik nog geen geschikte plek gevonden maar dat komt nog wel.

CL 4 planthanger PB14

Op naar het volgende workshop, namelijk die van Indrukwekkend!
Daar kon je een zeefdruk maken op een canvas tasjes en canvas tasjes hebben we nooit genoeg toch?

En daarna….kwamen we aan bij (vind ik) de mooiste en leukste stand. Namelijk de stand van: Cracco – Renske Versluijs – All things we like en STOOK

CL 1

FullSizeRender 3

De verjaardagskalender van Cracco is echt te gek. Hij staat op mijn lijstje, wil jij hem zien? Klik dan hier! Pas op, want hij is echt heel leuk 😉
We hebben een heleboel gezien, gedaan en mensen ontmoet. Leuk maar als ik dan toch 1 minpuntje moet opnoemen; weinig frisse lucht. Na een tijdje rondlopen kreeg ik toch echt hoofdpijn en vond ik het fijn om weer naar buiten te gaan.  Op naar de auto en de tassen inladen, want wij hebben de buit binnen, haha.

Een leuke dag sluit je natuurlijk leuk af! Dus Mylene en ik besloten om nog wat te gaan drinken bij de Haarrijnse plas.

Volgend jaar ga ik weer! 😉

Ben jij ook naar Creative Life geweest?
En welke workshops of stands waren jouw favoriet?

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter