28.05.2017

Dagje Den Bosch

Spontane acties; ik houd er van!
Gewoon ineens bedenken dat je iets wil doen of naar toe wil gaan.

Zo gaat dat dus bij mij ook, na het ontbijt bedacht ik dat het wel leuk was om naar Den Bosch te gaan. Het was alweer zo lang geleden dat ik daar was geweest.
Samen met K in de auto gestapt en kilometers gemaakt, Den Bosch is niet om de hoek voor ons dus we besluiten ook om daar gezellig te gaan eten.

Parkeren is echt geen straf in de parkeergarage daar. We kiezen er een net buiten het centrum; goedkoper (mooi meegenomen), heel ruim en lekker rustig.
Vanuit de parkeergarage loop je een leuke route naar het centrum.

Doorkijkje water

We besluiten eerst wat winkels af te gaan voordat we gaan lunchen. Outlet Sissyboy, daar moet ik echt vaker naar toe gaan. Ze hadden zulke mooie wollen vesten hangen, donkergroen, perfect gewoon! Maar toen ik hem aantrok kwam ik er achter dat het niet mijn model was, de zakken maakte erg breed. Deze gaat dus helaas weer terug op het rek.

We wandelen verder naar MisterDesign. Onderweg naar MisterDesign kom ik conceptstore 21 tegen. Myrthe ontwerpt woonaccessoires onder haar eigen naam maar ook onder de naam Room 21. In oktober 2016 werd de stenen winkel geopend, genaamd Conceptstore 21. Naast de woonaccessoires van Room 21, worden hier van meer dan 40 Nederlandse ontwerpers producten verkocht.
Je vindt Conceptstore 21 in de Hinthamerstraat op nummer 137 in Den Bosch.
Bij MisterDesign zijn we op een missie, een vloerkleed heb ik op de website gezien. Vanaf een foto vind ik het toch lastig om de stof en de kleur te beoordelen vandaar dat we een langs gaan.
Het vloerkleed is in echt heel mooi oudroze, een echte eycatcher in het huis.

cameo-fedra-swedish8246-louis-de-poortere

Vroeger vond ik wandelen vreselijk, gewoon echt niet leuk. Maar tegenwoordig wel.
Waarschijnlijk komt het ook omdat het wandelen nu zoveel gemakkelijker gaat nadat ik ben afgevallen. We wandelen door de leuke en koele straatjes van Den Bosch.

Straat roos 2Suus Den Bosch

 

Wat zal het volgende spontane uitje zijn?

header

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter