12.06.2017

Interieur|| Nieuw huis, nieuwe stijl

Je leest het goed, een nieuw huis!

We wonen al een tijdje samen en leven op 36m2 is echt een goede relatietest.
Dubbel en dwars geslaagd vinden we zelf, dus door naar de volgende stap.

Al eerder heb je kunnen lezen dat we druk op huizenjacht waren, die is nu voorbij want we hebben een te gek huis gevonden. En kun jij het lijstje nog herinneren waar het huis aan moest voldoen?
Mocht je het niet meer weten, dit zijn de punten:

– Lichte woning
– Niet te oud
– Parkeren op eigen terrein
– Fijne tuin op het zuiden
– 3 woonlagen
– Minimaal 3 slaapkamers
– Rustige straat
– De juiste wijk in Woerden

Er is maar 1 punt waar het huis niet aan ‘voldoet’ maar daar kunnen wij prima mee leven. Een tuin heeft dit huis niet maar wel een mooi terras, met in de ochtend en avond wat zon. Prima voor ons, we hoeven niet perse vol in de zon te zitten!

Meer ruimte
We gaan dus van 36m2 naar 130m2! Wauw wat een ruimte en een boel kamers. Daar waar ik nu hoekjes probeer te creëren heb ik straks echt een aparte kamer om te bloggen en de fröbelen. De woonkamer van het nieuwe huis is twee keer zo groot als de woonkamer nu. Heerlijk al die ruimte!

Stijl veranderen
Van twee stijlen één stijl maken, een uitdaging maar wel een leuke!
Gelukkig houden we allebei van rustige ruimtes zonder te veel poespas.
Samen hebben we echt veel spullen en moeten dus gaan mixen en matchen, zijn bank in de woonkamer, mijn bank komt ergens anders in het huis te staan. Zijn eettafel met mijn stoelen eraan en zo wordt het echt ons huis.

thumb_P6120135_1024-2.jpg

Ik kon het ook niet laten om alvast wat nieuws aan te schaffen wat we allebei mooi vinden.  Op de site van MisterDesign ben ik gaan kijken bij de Design vazen en kwam daar de mooie Folded Low Vaas tegen. Deze vaas is een ontwerp van Amanda Betz en komt uit de collectie van MENU Design. De vaas is in 3 leuke kleuren en de kleur die je nu ziet op de foto is: ash, heel mooi lichtgrijs. Nu staat er een plant in maar het zou ook zo maar kunnen zijn dat er over 2 weken bloemen in staan! Lekker afwisselen dus 🙂
Wist je dat deze vaas ook in een hoge variant te verkrijgen is? Dat is namelijk de Folded Tall Vaas, in het wit en carbon (donkergrijs).

De komende weken is het wachten totdat we de sleutel krijgen. Dit staat pas eind augustus op de agenda. Genoeg tijd om inspiratie op te doen en moodboards te gaan maken. I loooove it!
Ik heb een boekje gekocht waar ik alles in kan gaan opschrijven. Wat moeten we nog regelen (en daarna heerlijk afstrepen, herkenbaar?), wat willen we gaan aanschaffen en andere gedachtespinsels die voorbij komen.

thumb_P6110120_1024

Om precies te zijn nog 80 dagen en dan hangt deze sleutelhanger aan de bos met sleutels van het nieuwe huis!
header

 

Dit is een blogpost in samenwerking met MisterDesign. Op mijn blog geef ik altijd een eerlijke en persoonlijke review.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter