28.07.2017

Interieur || Moodboard TUIN

Het is nog maar 34 dagen totdat we de sleutel krijgen. Zo hier en daar krijg ik dan ook de vraag; en Suus ben je al bezig met hoe je het wil inrichten?

Ik ben er zeker wel mee bezig maar wel een stuk minder dan met mijn eerste huis. Toen kocht ik namelijk al veel spullen voordat ik de sleutel had, dit ook omdat ik het allemaal kwijt kon bij mijn ouders.
Nu is dat heel anders, in het appartement nu kan ik gewoonweg niet veel kwijt. Alle leuke (kleine) spulletjes die ik al heb gekocht staan netjes onder de tafel in hun doos te wachten op de verhuizing.

Waar ik enorm naar uit kijk is het terras wat we straks hebben. Op mijn balkon nu zitten we nauwelijks, het is best klein en je zit behoorlijk te kijk. Het balkon nu heeft ook zo zijn voordelen hoor maar meer privacy is toch wel erg prettig.

Vorige week hebben we onze eerste grote en dure aankoop gedaan voor het huis; de loungeset.

Ik heb al een hele mooie witte aluminium lounge stoel met lichtgrijze kussen. Bij de winkel waar ik deze toentertijd kocht is nu flink uitverkoop en laten we eerlijk wezen; wie is daar nou niet gek op?
Hups daarnaar toe, zou er een soort gelijke set staan waar mijn stoel prima bij past?
We stappen de winkel in en ik loop direct op mijn doel af. Links achterin staat een loungeset die mijn naam roept.
Wit aluminium, lichtgrijze kussens, net ietsjes anders maar perfect gewoon echt perfect!

loungeset

Verdere tuininspiratie zocht en vond ik via Pinterest!

Schermafbeelding 2017-07-28 om 10.40.17Schermafbeelding 2017-07-28 om 10.40.35

Het lichtsnoer heb ik inmiddels ook in huis, zo tof! Ik kocht het snoer bij Sissy-Boy het geeft een romantische maar tegelijk ook stoere touch aan de tuin het terras. Eigenlijk vind ik gewoon dat we een tuin hebben in vergelijking met het balkon dat we nu hebben. Daarom zeg ik telkens tuin maar officieel is het een terras. Ach hoe je het ook noemen wil, de buitenruimte, tuin, terras…

De bakken willen we graag aan de rand van het terras neerzetten zodat we wat meer privacy krijgen en niet zoveel inkijk hebben van de appartementen achter ons. In de bakken komt dan bamboe, deze wordt namelijk lekker vol en geeft een fijn ruisje als het wat waait!

 
Binnenkort weer een ander moodboard online!

 

header

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter