16.07.2017

Interieur || Voor straks..

Nog maar 46 dagen en dan krijgen we de sleutel.
Het komt steeds dichterbij, onze volgende stap.

Soms kan ik er vreselijk druk mee zijn; hoe ga ik alles inrichten en op andere dagen sta ik er helemaal niet bij stil.
Regelmatig krijg ik de vraag; heb je al moodboards gemaakt voor jullie nieuwe huis? Nee ik heb geen moodboards maar wel een bord op Pinterest. Het bord heet ‘Next‘ en staat vol met foto’s van wat ik zou willen aanschaffen of puur ter inspiratie.

In een eerdere post heb je kunnen lezen dat ik de folded low vaas van Menu heb. En daar ben ik nog steeds erg blij mee. Toch kon ik het niet laten om nog een item aan te schaffen voor het nieuwe huis. En dat werd de Control tafellamp in de kleur zwart. Een stoere en tijdloze lamp van het merk Muuto ontworpen door TAF Architects. De lamp kun je dimmen en daarmee ook de sfeer bepalen in de ruimte. Nu staat hij op een fijne plek op de eettafel, net even wat extra licht als je iets wil lezen.

Muuto tafellamp 2

Als je gaat kijken op de site van MisterDesign bij design tafellampen kom je ook de Muuto Ambit hanglamp tegen. Leuk voor boven de eettafel, maar we hebben al meer dan genoeg hanglampen.
Schermafbeelding 2017-07-16 om 15.39.46

 

Ik vind het leuk om te duurdere spullen te combineren met low-budget spullen. Zo ben ik ook al het speuren geweest naar een klok. Het huis waar we nu wonen kent geen klok aan de muur maar voor in het nieuwe huis wil ik wel graag een klok.

Straks en simpel dat moet de wandklok zijn. De mooiste klokken kom je tegen op internet, de een nog duurder dan de anders.
Afgelopen week liep ik in de Blokker en daar kwam ik een super leuke klok tegen. In drie variante te verkrijgen; Rose, goud en wit. Ik heb gekozen voor de klok met de gouden rand. Een koopje want deze klok was nog geen 15 euro! Op de foto nog kneuterig in de verpakking, daar blijft hij ook zodat hij straks in een moeite door kan in een verhuisdoos. Verder heb ik nog niets goudkleurig in huis maar voor de oplettende volger: de Cupid side tafel van Zuiver staat ook hoog op mijn wishlist voor het huis.

Klok blokker

Zuiver bijzettafel

Nog 46 dagen!! En dan gaan we eerst de boel goed schoonmaken en aan de slag om van een nieuw huis een thuis te maken!

 

header

Dit is een blogpost in samenwerking met MisterDesign. Op mijn blog geef ik altijd een eerlijke en persoonlijke review.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter