12.08.2017

Moodboard || KEUKEN

Het komt steeds een beetje dichterbij!
Een nieuw huis en nu begint het ook enorm te kriebelen allemaal.

Ik ben al voorzichtig begonnen met ruimen in het huis. Nog niet al te rigoureus want ik heb een hekel aan spullen twee keer onnodig in mijn handen hebben. Daarmee bedoel ik dat ik het nu dus zou gaan uitzoeken en over een kleine week weer in mijn handen heb om het vervolgens in een verhuisdoos te doen.

Over verhuisdozen gesproken; die gaan we aanstaande vrijdag halen. En dan gaan we dus echt beginnen met inpakken. Mijn god, waar gaan we al die dozen laten in dit kleine appartement?! Stapelen en tactisch neerzetten, ‘komt goed’ is mijn mantra voor de komende tijd.

Vandaag zijn we even bij de IKEA geweest, inspiratie opdoen. En dat is best goed gelukt, we zagen namelijk een leuke oplossing voor bij de eettafel. Voor nu staat er een klein bankje met roze metalen frame aan de eettafel. Maar…daar willen we op den duur een ruimere bank of nieuwe stoelen neerzetten.
Terug naar IKEA; daar hadden ze bovenkasten op de grond gezet, pootjes eronder en een stuk werkblad erop. De kast of nu eigenlijk bank, heeft 3 lades (handig!!)

Schermafbeelding 2017-08-13 om 09.09.16

Een andere kanshebber is de zwartbruine ‘BJURSTA’ van IKEA. Deze zie je ook terugkomen in mijn moodboard. De waterkoker van Kenwood zie je ook, deze heb ik al in de keuken staan en krijgt straks in de nieuwe keuken ook een mooie plek. Idealer was een Quooker maar wat je niet hebt kun je nog krijgen (spaarpot nummer zoveel).

Schermafbeelding 2017-08-12 om 18.40.34

 

Schermafbeelding 2017-08-12 om 18.56.52

Beelden: Pinterest, MisterDesign, IKEA, Kenwood & Wesco

 

Wat ik zo leuk vind aan onze nieuwe keuken is dat een bar aan het keukeneiland vast zit. Daar moeten natuurlijk twee leuke krukken aan staan, maar welke?
De barkruk met wit zitje kun je kopen bij MisterDesign, ontzettend tof design maar wel erg prijzig. Ik vind de barkruk van IKEA prettig zitten vanwege de hogere rugleuning.
De krukken staan wel onderaan het lijstje want we kunnen de eerste weken ook makkelijk zonder.

Houden jullie mijn verkoopaccount van Instagram in de gaten? Samenwonen betekent ook spullen de deur uit doen, we kunnen tenslotte niet alles houden!
Je kunt mij vinden op @liefssuus_verkoopt
Wie weet zit er wat leuks voor je bij!

Tot de volgende keer!
header

 

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter