14.01.2018

Terug online + een review

Vorig jaar augustus kwam mijn laatste blogpost online. En snelle rekensom: dat is dus 4,5 maand geleden.
Daarna zijn er heel wat leuke veranderingen in mijn leven gekomen. Daar later meer over!

Eind augustus kregen we de sleutel van ons nieuwe huis, een echt huis en geen appartement meer. Van 36m2 naar wel 130m2, heerlijk zoveel ruimte! Ik was er van overtuigd dat er weer andere mooie hoekjes zouden ontstaan. Ze zijn er ook zeker alleen best lastig op camera vast te leggen omdat het soms gewoonweg te donker was en ik niet alle middelen heb om de perfecte foto te maken.

Ergens gaf het mij ook wel rust, even niet continu iets hoeven te posten online, is het op liefssuus.nl of via Instagram.
Ik had alle tijd om te wennen, rommelen en te settelen in het nieuwe huis. Al vrij snel voelde dit huis als ons thuis! Onze meubels passen best goed samen, al moet ik eerlijk zeggen er zijn ook aardig wat items het huis weer uit gegaan omdat we overcompleet waren.

Toch mocht ik van mezelf wat nieuwe spulletjes uitzoeken voor in het huis.

Bij Homelovv kocht ik deze leuke roze kwal in glas van HK Living.

Deze zit vol glitters dus als de zon er op schijnt geeft dat een super mooi effect. De kwal heeft al verschillende plekjes gehad in huis maar nu staat hij bij ons op de salontafel.

Ronde spiegel van Moebe

Een ronde spiegel voor op tafel. Deze spiegel mocht ik uitkiezen bij MisterDesign en is van het merk Moebe. Ik was opzoek naar een leuke kleine spiegel om te make-uppen. Het formaat is perfect alleen staat hij net iets te ver naar achteren voor mij dus ik gebruik hem nu als design accessoire op het dressoir in de woonkamer. Hij past echt perfect bij ons interieur; niet teveel poespas maar een strak design en mooie dunne zwart metalen standaard. Het spiegeltje hangt als het ware in de standaard. Ik kan de spiegel er dus gemakkelijk eruit halen om het af te nemen. Bij MisterDesign hebben ze ontzettend veel design spiegels. Heb je die leuke Strap Mirror van HAY al gezien? Leuk voor in de slaapkamer! Want dat is een van mijn volgende projecten.

Bloemen brengen ook gezelligheid in huis!

Vanaf volgende week gaat mijn Bloomon abonnement weer in. Yes yes yes! Ik kan ook niet wachten totdat ik de bos in huis heb! P.S. zie je het Moebe spiegeltje op de achtergrond staan? 😉

Woerden wat ben je mooi

Bij Kunst in Kaart kun je online gave posters van jouw favoriete stad kopen. Ik koos voor de zwart witte variant van Woerden.
Van elke stad zijn er maar liefs 12 kleurenvariaties, er zal er dan dus ook vast een tussen zitten die in jouw interieur past.

“Ergens gaf het mij ook wel rust, even niet continu iets hoeven te posten online, is het op liefssuus.nl of via Instagram”

Dit gaf ik eerder in dit stuk al aan. Ik voelde een tijdje best wat druk om iets ‘leuks’ te moeten posten. En daarom deed ik paar stappen terug en werd het even wat stiller vanaf mijn kant. Bij sommige van jullie viel het op en kreeg ik lieve en bezorgde berichten. Geen zorgen, ik heb niet in een dal gezeten integendeel zelfs! Er zijn alleen maar leuke dingen gebeurd waardoor ik het even minder belangrijk vond om te bloggen.

Maar al die leuke dingen bewaar ik voor een volgend artikel!

Dus tot snel 😉

Deze blogpost bevat een gesponsord item van MisterDesign. Op mijn blog geef ik altijd een eerlijke en persoonlijke review.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter